Domů

[Začínáme s iOS] Import videí do VLC

V létě jsme vás informovali o aplikaci VLC for iOS, která se tehdy svým designem podobným iOS 7 a svou funkčností stala jedním z nejlepších přehrávačů pro iOS na AppStoru, ale to nejlepší na ní je, že je zdarma. Má mnoho dalších výhod, jako například Wi-Fi nahrávání, oproti vestavěné aplikaci, a to je důvod, proč jí dávám přednost před tou od Applu.

Připravil jsem si prezentaci v programu Keynote od Applu, ve které najdete návod jak nahrát filmy do vašeho iZařízení s pomocí aplikace VLC, ale protože ne každý má možnost si tuto prezentaci přehrát, tak si můžete prezentaci v obrázcích prohlédnout níže. ZDE je k dispozici zmíněná prezentace v Keynote.

Pokud by měl někdo nějaké připomínky k mé prezentaci nebo si nevěděl s něčím na svém iZařízení rady, napište mi buď do komentářů, nebo na email: dlouhy@iphonista.cz.

Filmy_ve _VLC.001

Filmy_ve _VLC.002

Filmy_ve _VLC.003

Filmy_ve _VLC.004

Filmy_ve _VLC.005

Filmy_ve _VLC.006

Filmy_ve _VLC.007

Filmy_ve _VLC.008

Filmy_ve _VLC.009

Filmy_ve _VLC.010

Filmy_ve _VLC.011

Filmy_ve _VLC.012

 

Filmy_ve _VLC.013

Filmy_ve _VLC.014

Filmy_ve _VLC.015

Filmy_ve _VLC.016

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář