Domů

Porovnání cen nových iPhonů 6S u českých operátorů

S blížícím se počátečním datem prodeje nových iPhonů 6S spustili čeští operátoři své předobjednávky na  nové modely jablečného telefonu. Spolu s těmito předobjednávky se postupně vytasili i s cenami, které budou požadovat za jednotlivé modely. Jako první odhalil tyto ceny Vodafone. Díky tomuto kroku jsme zjistili alespoň přibližnou cenu, za kterou půjde si koupit novýho iPhona.

V nabídce operátora O2 jsou naštěstí všechny verze, jak paměťové, tak i barevné. Rozdíly v cenovkách se pochopitelně dějí pouze mezi jednotlivými verzemi lišící se velikostí úložiště. Za nejlevnější verzi si operátor říká o 20 995 Kč. Asi nejzajímavějším modelem bude iPhone 6S v 64 GB provedení. Za něj si O2 nechá zaplatit 24 295 Kč. Nejdražší model (iPhone 6S Plus 128 GB) potom vyjde na 30 695 Kč. Ceny jsou vždy nižší o zhruba 100 Kč oproti oficiálním cenám Applu na jeho obchodě.

Snímek obrazovky 2015-10-06 v 22.13.30

 

Naproti tomu další český operátor, T-Mobile, zařadil do svojí nabídky pouze některé modely. Vynechal například úplně všechny barevné varianty základní paměťové nabídky 6S Plus. Nejnižší „plusko“ tedy u T-Mobilu sežene v 64 GB provedení, a to za 27 499 Kč. Taktéž vynechal zlatou barvu u varianty 6S v 16 GB variantě. A aby v tom nebyl zmatek, u 128 GB varianty iPhonu 6S dal do nabídky pouze šedou (Space Grey) variantu. 64 GB provedení ponechal v nabídce ve všech barvách. Celou situaci zkomplikoval navíc tím, že některé z těchto modelů budou dostupné pouze na jeho e-shopu. Proto se opravdu vyplatí sledovat aktuální stav na jeho stránkách, případně na infolince.

U našeho nejmladšího operátora se děly nejmneší změny. Ceny zanechal stejné jako po letošním zdražení předchozího modelu. A jako obvykle, jeho ceny „zdobí“ na konci jeho oblíbené sedmičky.

Obecně se tedy dá říci, že největší výběr spolu s nejnižšími cenami nabízí O2. Máte už svůj nový iPhone 6S předobjednaný u některého z operátorů? Nebo dáte přednost jinému prodejci? Podělte se s Vašimi názory v diskuzi pod článkem.

O autorovi

Vojtěch Brabec

Zanechte komentář