Domů

iOS 7.1 beta 3 – jaké jsou změny

Apple včera vydal novou betu očekávaného updatu iOS 7.1. Má především vychytat jak grafické, tak funkčnostní chyby, v nejnovější betě však přináší i nečekané nové designové prvky. Byla redesignována celá aplikace telefon. Je tedy jiné jak přijímání hovoru, tak jeho prostředí, když hovor probíhá. Dále také byly trochu změněny barvy zelených ikonek FaceTime, telefon a zprávy – jsou trochu tmavší než předtím, dále také byla přidána možnost vypnout paralax efekt bez toho, abyste přišli o animace při zavírání aplikací a také byla pozměněna klávesnice, tedy přesněji barevné odlišení tlačítek. Například backspace je nyní bílý narozdíl od shiftu, který je šedivý. Poslední změnou je také vypínací obrazovka, která také dostala kulatý vzhled. Koukněte se na obrázky, které připravil server cultofmac.

image-1 new-call-dialer BdZodEWCAAAX7P_.jpg-large disable-parallax BdZfK1IIAAAEjub.jpg-large-640x480 BdZj7JvCUAA0ptS.jpg-large-640x960

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

2 Komentářů

  • Úžasné!
    Sám jsem psal do Applu prosbu, aby šel vypnout parallax, ale aby i přesto zůstala možnost nechat pohyb při otevírání aplikace zapnutý. Neuvěřitelné! Prosba byla vyslyšena! (Jistě jsem nebyl jediný kdo do Applu tuto prosbu psal…)
    Design jak nového tlačítka pro zavolání, tak i vypínací obrazovky je krásný.
    DĚKUJI APPLE!

Zanechte komentář