Domů

[Video] Safírový displej iPhonu 6

iPhone 6 má být pravděpodobně představen již v září, a tak můžeme vidět koncepty a uniklé obrázky téměř všude. Dnes se na kanálu Marquese Brownleea objevilo zajímavé video ukazující pevnost a odolnost uniklého safírového displeje iPhonu 6.

V současnosti Apple vlastní několik továren na výrobu safírového křišťálu, kde se vyrábí kryt fotoaparátu iPhonu a tlačítka Home (případě iPhonu 5S), které jsou pokryty právě tímto velmi odolným materiálem. Je však velmi pravděpodobné, že se  tam již dnes vyrábí i displeje pro příští generace jablečného telefonu.

Na videu je vidět, že klíče ani nůž proti safíru nic nezmůžou. Ani velmi silným ohýbáním není možné displej poškodit. Sám autor videa říká, že není schopen svými silami sklo zničit.

Pokud by Apple skutečně u iPhonu 6 displej ze safírového křištálu použil, a přitom nenavýšil cenu zařízení, která je již nyní vysoká, dočkali bychom se skutečně odolného displeje, který by jistě ochrannou fólii nepotřeboval.



Source : 9to5mac.com

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář