Domů

PF 2015

Napsal iPhonista

Vážení čtenáři,

sami musíme uznat, že letošní rok byl z pohledu psaní článků hodně slabý. Není to však kvůli tomu, že bychom se jen flákali a nesnažili se o něco, co každý nedokáže. Když jsme začali s iPhonistou, byl to úžasný den, na který nikdo z našeho týmu prostě nezapomene. Každý den nadšení z článků a z každého dalšího čtenáře. Jelikož jsme opravdu začínali z nuly, byl úžasný pocit, když na konci týdne byl stav počítadla návštěvníků na 10 – magické číslo :-). Časem se to začalo ale radikálně měnit. Najednou jsme měli stovky přístupů a poté nastal další zlom – naše aplikace, díky které jsme se dostaly opět na nové příčky, tisíců návštěvníků denně. Říkáte si, že to není moc? Mýlíte se, je to naprosto ohromující číslo, když si uvědomíte, že Vaší práci, do které vkládáte hodně času obdivují tisíce lidí. Tisíc lidi… Zkuste si to představit, že takový dav stojí před Vaším domem… Už to tak malé číslo není, že?

Jenže poté přišel další zlom. Moment, kdy je třeba se hnout dál a vytvořit zase nějaký projekt. letos v říjnu (13.10.2014) to byl přesně rok, co jsme na tomto projektu pracovali a jde o opravdu časově náročný projekt. Nebudeme zatím ještě prozrazovat více podrobností, ale můžeme slíbit, že se již brzy vše dozvíte. A bude to velké. Tímto však určitě nechci říci, že iPhonista končí – to v žádném případě! Hlavní chybou, co člověk může udělat je zůstat stát, opustit sny a stát se jen “ovcí”, kterých je na světě velké množství. iPhonista poběží dál a nadále se budeme společně s našimi redaktory snažit opět o větší množství článků.

Nyní zbývá jen již popřát za celý náš tým jen to nejlepší do nového roku 2015 a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.

Štěpán & Michal

Zakladatelé

O autorovi

iPhonista

Zanechte komentář