Domů

Tim Cook daroval zaměstnancům placené volno

Vzhledem k tomu, že Apple tento rok ,,plodil“ produkty počínaje iPadem 3. generace s retina displayem, MacBookem Pro Retina, OSX 10.8 Mountain Lion, iPodem Touchem, nano a iPhone 5, tak Tim Cook se smiloval na zaměstnanci a daroval jim placené volno od 19. do 21 listopadu.

Zde máte k přečtení email, který si mohli dnes zaměstnanci Applu přečíst v jejich schránce.

„V průběhu jen přes šesti měsíců jsme vydali nové vynikající produkty v každé z našich hlavních produktových sériích, počínaje na jaře novým iPadem. Odezva byla neuvěřitelná a nadále ukazovala bezkonkurenční vedoucí postavení v éře post-PC zařízení. Během léta jsme uvedli radikálně tenký a lehký 15 „Macbook Pro s Retina displejem a vydali Mountain Lion, nejrychleji prodávaný update pro OS X, jaký kdy vyšel. Dnes to je iPhone 5, který proletěl svět jako bouře. A v nadcházejících týdnech začneme prodávat nový iPod Touch a kompletně předělán iPod nano s inovovaným designem, který budou naši zákazníci během těchto prázdnin milovat.

Jelikož uznávám úsilí, díky kterému se podařilo letos udělat úžasným, s radostí oznamuji, že i letos prodlužujeme prázdniny díkůvzdání. Našim zaměstnancům poskytneme placené volno v průběhu 19., 20. a 21. listopadu, aby v průběhu těchto dnů mohli strávit celý týden se svými milovanými.

Obchodníci a jiní zaměstnanci budou během tohoto týdne muset pracovat, abychom mohli obsluhovat naše zákazníky, no prosím, promluvte si se svým vedoucím o možnosti poskytnutí pracovního volna v pozdějších dnech. Naše zahraniční týmy také dostanou tři dny volna, které si mohou naplánovat tehdy, kdy jim přijdou nejvhodnější. Detaily jsou dostupné na webové stránce Apple.

Děkuji vám za všechno, co jste udělali pro Apple a prosím, užijte si tuto zaslouženou dovolenou. „

O autorovi

Michal Půlpán

Spolumajitel a zakladatel iPhonisty. Více o mně se určitě dozvíte na Instagramu @mikepulpan.

Zanechte komentář