Domů

iPhone 6 s 4,7″ displayem

Na internetu se objevil další render, jak by mohl vypadat iPhone 6, který by měl být nástupcem očekávaného iPhonu 5S a měl by mít zase o něco větší display, přesněji 4,7 palce. Design na obrázku se odvíjí od stávající řady iPod touch (5.gen). Pokud si vzpomínáte na dobu, kdy se čekalo na iPad 3.gen, spekulovalo se to možném opuštěním tlačítka „home“, to se však nestalo. Na těchto renderech se však opět ztratilo, dle mého názoru je to však velice nepravděpodobné, aby bylo zrušeno i tohle tlačítko. A opět se může začít spekulovat o tom, jestli Apple přijde s barevným iPhonem, protože nyní by to nebyl problém, pokud by byl zachován stejný materiál, co je na iPod touch 5.gen, já však pevně doufám, že to Apple neudělá. Když se nad tím trochu zamyslíte, barevný iPhone nedává moc smysl, nebo spíše by pak ztratil iPhone tu svou pověstnou minimalistyčnost, k iPodu se barvy hodí, je to takový produkt, který je takový aktivní, živý, iPhone je spíše takový, neřekl bych usedlý, ale prostě není to zařízení, které máte jen kvůli zábavě, svědčí o tom i reklamy:

Reklama na poslední řadu iPodů:

A zde je reklama na iPhone 5:

 

To jsem však odbočil do jiného tématu, takže abych se vrátil zpět k iPhone 6. Pravděpodobně bude mít celokovová záda a antény budou moci přijímat signál pomocí mikroskopických direk, na které má Apple patent. Jedná se o miniaturní, okem neviditelné, otvory, skrz které může proniknout signál pro Wi-Fi, GPS a GSM, takže by již nemusel být zapotřebí žádný skleněný, nebo plastový kousek. Tady jsou obrázky, vytvořil je Martin Hájek:

tumblr_inline_mj5b8bXcKx1qz4rgp[1]tumblr_inline_mj5b8ywDzB1qz4rgp[1]tumblr_inline_mj5b9aiXsF1qz4rgp[1]tumblr_inline_mj5b9kVAbs1qz4rgp[1]tumblr_inline_mj5bagAYHu1qz4rgp[1]

tumblr_inline_mj5bbtZQiG1qz4rgp[1]

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

Zanechte komentář