Domů

Apple zahájil přípravy na prodej Apple Watch

Tim Cook, výkonný ředitel Applu, nedávno prohlásil, že se v září představené chytré hodinky Apple Watch začnou zanedlouho prodávat.
apple-watch-6_1
Nejprve se začátek prodeje prvního jablečného wearable produktu předpokládal na raný únor, avšak po dlouhém mlčení Tim Cook oznámil, že první hodinky by se měly v Apple Storech objevit na začátku dubna.
V průběhu března by se měly Apple Story upravit pro prodej zcela nového zařízení, které zkrátka nelze dát na masivní dřevěný stůl a nechat zákazníky si jej zkoušet. Hodinky jsou přeci jen osobní zařízení, a tak se spekuluje i o zvláštním, tišším a elegantnějším oddělení v jednotlivých obchodech. Samotní zaměstnanci by v tutéž dobu měli být poučováni o novém zařízení a jeho funkcích.
Apple-Watch
Jak to však bude s prodejem hodinek v České republice, se zatím bohužel neví. Je však jisté, že Apple Watch, jež jsou prvním novým produktem jablečné firmy po smrti Steva Jobse, budou dalším mezníkem v historii této společnosti.

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář