Domů iPad iPhone Mac

Apple – Tim Cook

Novodobý Apple

Inovace Apple

 

Rok se s rokem schází a jak každý z nás ví, tak s tím rokem společnost Apple vydá vždy nějaký nový produkt, který nás má oslepit a na nějakou dobu žít opět v blahobytu v jedné velké bublině ve tvaru jablíčka.

Ano, je to hezký pocit a především když sledujeme tu krásu jednotlivých křivek iProduktů, souhru hardwaru se systémem iOS či Mac OS. Ale jak jsem již na začátku psal, čas a přibývající nové technologie nenechává vývojáře chladnými a experimentují s novými zkušenostmi, které následně implementují do nových produktů.

Nevím jak jste na tom Vy, ale já mám nekalý pocit, že čím více se pracuje na nových produktech a to konkrétně iProduktech, tak tím více jejich kvalita klesá, ale cena roste. Nevím jestli na to máte stejný názor, ale když se podíváme na nynější Apple Watch, které se ubírají cestou do ztráty ikdyž se Developeři z Apple snaží vyvíjet a inovovat operační systém WatchOS, tak pouhá drtina tento iProdukt využívá ne-li jestli je již někdo má či nemá. Na tom nesejde.

Spíše mě zaráží myšlenka proč na trh přichází větší tablety konkrétně iPad Pro, který je již od dnešního dne dostupný i u nás v Česku. A to na cenách, za které si můžete koupit již prodeji iPhone 6S a 6S Plus, který je již u nás na iPhonista.cz recenzován s jeho především unikátní 3D Touch. Kam až bude muset Apple zajít, aby si uvědomil, že Ledacos by jistě Steve Jobs jen tak nenechal. Jistě víte o čem mluvím.

O autorovi

Michal Svoboda

Příznivec Apple produktů a zastávám názor, že dokud si člověk produkt od Apple nevyzkouší, bude na něj vždy nadávat. Ve volném čase se zajímám o design jako takový, cestuji. Rád čtu a zajímám se informační toky kolem veškerého dění.

2 Komentářů

    • Jsem rád, že z celého článku je překlep pojat jako největší událost 🙂 která byla opravena 🙂 každopádně děkuji za upozornění.

Zanechte komentář