Domů

Nový, detailní model nového sídla Applu – Apple Campus 2

I když Apple své nové sídlo v Cupertinu poprvé představil v roce 2011, tak až tento pátek byl sestaven model budovy s názvem Apple Campus 2 trochu připomínající vesmírnou loď. Model byl vytvořen pro lepší znázornění plánovaných detailů budovy a jejího okolí.
Campus 2

Campus 2 2

Budova by měla být velice ekologická hlavně proto, že z 80% bude v okolí a uprostřed kulatého tvaru budovy příroda a park. Dalším ekologickým plusem by měly být solární panely na střeše, které by dodávaly elektrickou energii pro celý Campus 2. Těmito a mnoho dalšími ekologickými vychytávkami by dosáhli toho, že právě Campus 2 by i přes svou velikost potřeboval o 30% méně energie než jakákoli podobná firemní budova v Silicon Valley.

Campus 2 3

Apple doufá, že v již v úterý bude projekt schválen radou města Cupertina. Dokončení stavby by tak připadalo na rok 2015.



Source : Apple Insider

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář