Domů

Apple Store evakuován kvůli záhadné zásilce

Apple Store v městě Monterey v Kalifornii byl dnes evakuován po tom, co několik zaměstnanců omdlelo kvůli záhadnému balíku doručenému na toto místo. Zásilka byla podle všeho pokryta neznámou látkou, která způsobila, že lidem začalo být mdlo a několik z nich následně omdlelo.

leak-apple-store-monterey-05

Podle zprávy televize CBS tamější pracovníci pro požáry a nebezpečné látky zjistili, že zásilka byla kontaminována při přepravě, pravděpodobně v některém z vozů firmy FedEx.
leak-apple-store-monterey-02
Po prozkoumání látky uvedla agentura The Monterey Herald, že šlo patrně o organický peroxid, který je normálně používán jako dezinfekce.
4 lidé byli odvezeni do nemocnice, z toho většina byli pracovníci Apple Storu. O jejich zdravotním stavu však nemáme bližší informace. Pravděpodobně ale nešlo o vážnější zdravotní problémy.
leak-apple-store-monterey-04

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář