Domů

Přehrávač VLC opět na iOS scéně!

Ano, jednou již v AppStore aplikace VLC byla, ale neslavila velký úspěch a tak ji vývojáři z obchodu stáhli a usilovně se snažili, aby zdokonali chyby, které aplikace měla, aby příště již mohla porazit velikány typu Buzzplayer… A dnes se VLC opravdu znovu vrátila do AppStore. Nyní nastává otázka – zlepšila se?

Aplikace je krásně designově zpracovaná a je vidět, že se zde již odrazil design iOS 7 – můžeme vidět, že nápis VLC je steně decentním písmem a celkově je design minimalistický. Při pohledu na funční stránku také nebudete sklamaní, aplikace dokonce podporuje i možnost otevření online streamu a tím se stává tato aplikace hlavním konkurentem s již zmíněným Buzzplayerem, jelikož ten také tuto funkci podporuje, ale je, narozdíl od VLC, zpoplatněný 4$. Při přehrávání videa také není žádný problém, aplikace podporuje titulky a možnost nastavení kódování textu také nechybí. Je zde také možnost otevřít video z jiné aplikace, což je také velice užitečná věc.

obrázek 1 obrázek 2

 

Takže odpověď na otázku, jeslti se povedlo aplikaci zlepšit oproti minulé verzi bude rozhodně ANO, povedlo. Jediný zádrhel je v tom, že je aplikace (zatím) dostupná pouze v US store.

 

Podporovaná zařízení:

iPhone: 3Gs, 4, 4S, 5

iPad: 1, 2, 3, 4

iPod Touch: 3 gen, 4 gen, 5 gen

Stáhnout ji můžete zde: AppStore [FREE]

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

Zanechte komentář