Domů

Chráníte dostatečně Vaše zařízení?

Napsal inzerce

d06936f9243260f02b4dee8e54847b89Není asi velkým překvapením, že pro mnoho lidí nákup nového smartphonu není žádná levná záležitost. A obzvláště ty s tím nakousnutým jablíčkem na zadní straně patří do kategorie těch dražších. Je už téměř pravidlem, že nová generace je vždy o trochu dražší než ta dosluhující. Kde jsou ty doby, kdy nový iPhone stál kolem 15 tisíc. Tyto doby jsou už dávno pryč a už se asi nikdy nevrátí. Dnes je situace taková, že nejlevnější model je zhruba za 21 tisíc. Smyslem tohoto článku není určitě nadávat na tyto ceny, avšak nabídnout řešení řešení pro všechny, kteří se bojí o svoje peníze investované do těchto zařízení.

V současné době existuje spousta možností, jak ochránit Vaše zařízení při pádu na zem. Obvykle tento pád ošklivě odnese displej, resp. jeho ochranná vrstva a oprava takto poničeného displeje není také zrovna levná záležitost, obvykle (u nových) zařízení můžeme počítat zhruba s opravou za 4000-5000 Kč. Ze zkušeností bohužel mohu říci, že pravděpodobnost rozbití displeje při pádu na zem je zhruba 50:50.

Co byste řekli ale na to, že za pouhých pár stovek dokážete ochránit displej nejen před pády, ale i před obvyklými škrábanci? Máme pro Vás jeden tip. Stačí si pořídit ochranné sklíčko, které se aplikuje přímo na originální sklo. Je velmi tenké, takže jeho přítomnost ani nepoznáte. Navíc dokáže ochránit displej při pádu. Na většinu zařízení stojí do pouhých 200 Kč. Na jejich nabídku se můžete podívat na stránkách našeho partnera. Těchto pár korun rozhodně stojí za klidný pocit při používání Vašeho přístroje!

O autorovi

inzerce

Placená inzrece.
iPhonista.cz za obsah neručí.

Zanechte komentář