Domů

Zákaz kouření – No smoking!

Zákaz kouření

Řada z Vás si asi poklepe na čelo řekne si „patří tento příspěvek zrovna do Apple blogu?“ a já Vám na ni v klidu odpovím, že né tak docela. Zrovna včera jsem četl článek o tom, že je v celém Palo Alto zakázáno kouření a že je zde několik restaurací či míst, kde je povoleno kouřit, ale jedná se jen o pouhé nízké procento. Za mě je to skvělé řešení, kdy člověk dokáže být koncentrován a žije zdravě a mohl tak plně fungovat při budování toho hezkého pro nás jakožto pro uživatele.

A s tím se spojuje mnohé a to především to, že se Apple jako takový se snaží ze svých zdrojů a vůbec pro veškeré své prostředí využívat především zelené energie. Já jsem rozhodně pro a to také odpovídá výstavbě Apple Campusu 2 (video se dá najít taktéž i ve 4K rozlišení), který je téměř v kompletním stádiu stavby.

Mimochodem, jak jste prožili Vánoční svátky a jaký byl Ježíšek (pro některé Santa)? Dostal někdo z vás nějaké jablíčko pod stromeček? Za mě, já jsem si nic nepořizoval a ani jsem letos nikomu nic nedaroval, ale zase jsem shlédl obě série kultovního seriálu z oblasti zminovaného Palo Alto a to „Silicon Valley“ vřele doporučuji, kdo z Vás ještě neviděl.

O autorovi

Michal Svoboda

Příznivec Apple produktů a zastávám názor, že dokud si člověk produkt od Apple nevyzkouší, bude na něj vždy nadávat. Ve volném čase se zajímám o design jako takový, cestuji. Rád čtu a zajímám se informační toky kolem veškerého dění.

Zanechte komentář