iPhone

Druhá vlna prodejů iPhone 6S zasáhla svět

Každý rok, již od prvního vydání iPhone (tehdy pojmenovaný jako iPhone 2G) se shromažďují davy lidí, kteří prostě potřebují mít nový kousek od Apple přesně v ten den, kdy jej mohou koupit ve své zemi. Ani tento rok proto nechybí lidé před Apple obchody a před prodejnami mobilních operátorů. Přinášíme Vám obrázky, jak takové čekání na jablko vypadá.

Lidé jsou schopni být na místech klidně i několik dní, mají tam postavený stan, u něj malou rybářskou židličku a hodně nabitých power banek, které jim zajišťují že se jim nevybije jejich stávající iPhone. Někdy to zachází až do takových extrémů, že lidé stojí v dešti a bouřce, protože to již přeci vydrželi 2 dny a tak je neodradí pár kapek vody. No řekněme si na rovinu – tohle dokáže s lidmi jen Apple. U konkurenčního Samsungu by to nejspíš vypadalo přesně naopak. Prodejci by stáli před Vašimi dveřmi v dešti několik dní a prosili, abyste si jejich telefon koupili… (trocha humoru nikdy neuškodí 🙂 ).

Je také dokázáno několika-letou praksí, že první modely, na které právě tito lidé čekají, jsou plné různých mechanických vad a tak se vyplatí počkat alespoň pár týdnů, než si nový růžový iPhone koupíte. Má to dokonce pár výhod

  • Nebudete nemocní z toho, že jste 3 dny stáli v dešti
  • Váš telefon nebude obsahovat výrobní chyby
  • Možná dokonce ušetříte nějaké peníze
  • Můžete se na něj těšit o to déle 🙂

CQ0jwVmWIAAaK3D iphone6slinetaiwan-800x451

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

1 Komentář

Zanechte komentář