Domů

iPad Pro zase blíže realitě, známe jeho funkce

Nový iPad s úhlopříčkou 12,9″ označovaný jako iPad Pro je opět blíže realitě. Bude obsahovat spoustu změn včetně USB-C konktoru, Force Touch technologie, NFC a Bluetooth Stylus s citlivostí na tlak.

ipad-pro-air-plus-render-2

Osoba blízká společnosti Apple zabývající se budoucími produkty potvrdila, že společnost opravdu pracuje na zcela novém iPadu 12,9″. Kdy bude tento iPad dostupný zatím není známo ani potvrzeno. Produkt by měl obsahovat nejnovější technologii Force Touch použitou již v Apple Watch a novém MacBooku, rozpoznávající stlačení displeje. NFC technologie by poté sloužila k placení, ale i k párování nového příslušenství pomocí Bluetooth jako je například stylus. Na který Apple získal patent a objevilo se již několik renederů viz výše. Tento stylus by měl opětovnou citlivost na tlak a přidal by iPadu další možnosti. Většinou pro mediální sféru jako je střih videa, kreslení, práce s obrázky a mnohem více. To by již bylo na vývojářích aplikací.



Source : www.appleinsider.com

O autorovi

David Hanzlík

Rád vám přinesu ty nejnovější informace ze světa Apple. Produkty této značky nejsou jen kus elektroniky. Jedná se o propracovaný ekosystém. Přesvědčte se sami.

Zanechte komentář