Domů

Hry s tématikou Top Gear

Napsal iPhonista

Pokud mezi sebou máme nějaké fanoušky nejslavnějšího motoristického seriálu Top Gear, určitě Vás potěší krátký článek, ve kterém Vám ukážeme hry, které odkazují na tématiku celého britského seriálu.

První hrou je Top Gear: Stunt School

V této hře jde o provedení bláznivých skoků, triků a závodů s  vozidly, které jsou populární u moderátorů – jako například karavan. Hra však stojí $2,99, je možné si ji stáhnout zde:

https://itunes.apple.com/us/app/top-gear-stunt-school/id407951439?mt=8

screen480x480

Další z řady je Top Gear: Stunt School Revolution

Jak již název napovídá, jedná se o takové pokračování předchozího titulu, takže princip hry je hodně podobný, jediný opravdu markantní rozdíl je v tom, že ušetříte, protože hra je (momentálně) zdarma. Stahovat můžete zde:

https://itunes.apple.com/us/app/top-gear-stunt-school-revolution/id505157905?mt=8

screen640x640

 

Další hrou je Top Gear: Race the Stig

Tato hra spíše připomíná velice populární hru Temple Run, na kterou jsme dělali již v minulosti recenzi (ZDE). V této verzi máte místo běžce autíčko a musíte se vyhýbat různým překážkám. Hra je také zdarma a stahovat můžete zde:

https://itunes.apple.com/us/app/top-gear-race-the-stig/id675077614?mt=8

screen568x568-5

 

Posledním titulem je Race Team Manager

Tuto hru sice nevytvořila přímo BBC, ale odkazuje na Top Gear a jeho slavný okruh. Tato hra kombinuje spoustu věci dohromady. Musíte najímat jezdce, kteří jezdí za Váš tým, opravovat auta, vybírat techniku jízdy a každou chvíli musíte k tomu všemu ještě vybrat nějaký manévr, kterým se posunete opět o další příčku v žebříčku výše. Hra je zdarma a stáhnout si ji můžete opět zde:

https://itunes.apple.com/us/app/race-team-manager/id885819965?mt=8

screen520x924

O autorovi

iPhonista

Zanechte komentář