Domů

Úžasná reklama na iPad Air

Jak jste již pravděpodobně zaregistrovali, Apple v říjnu minulého roku představil nový, tenčí, lehčí, výkonnější iPad s názvem iPad Air. Podrobněji bych o vlastnostech iPadu v blízké době rád napsal recenzi jako na iPhone 5S. Nyní se však chci věnovat reklamě, kterou Apple současně s tímto přístrojem vydal.

Apple je známý svými reklamami, které se pokaždé něčím odlišují od těch ostatních a ani v případě iPadu Air tomu nebylo jinak. Reklama se jmenuje Pencil (tužka).

Potom, co uvidíte reklamu níže, si uvědomíte, kolik společných vlastností má obyčejná tužka a iPad. To nejlepší je, že až do poslední chvíle nevíte, že je to reklama na iPad a dozvíte se to až na konci reklamy. Podle mého názoru je toto jedna z nejlepších reklam, které kdy Apple vydal. Posuďte sami:

Jak je vidět, Apple i bez Steva Jobse stále umí udělat něco, co se nějakým způsobem odlišuje od ostatních. Pořád se dokáže řídit heslem Think different (myslete jinak). Doufám, že se Apple bude tímto heslem řídit i při vytváření chytrých hodinek iWatch…

O autorovi

Jakub Dlouhý

Firma Apple mě svou snahou odlišit se od ostatních firem vždy fascinovala, a proto se zajímám jak o všechny její produkty, tak i o samotnou historii této firmy. Přál bych si, aby se Vám mé články o různých novinkách ze světa Apple líbily.

Zanechte komentář