Domů

Nejlepší hry pro Apple TV

Jak již jsme Vás informovali, Apple nedávno aktualizoval svou Apple TV, momentálně je na trhu již 4. generace tohoto produktu. Doposud Apple TV podporovala pouze předinstalované aplikace ze strany Apple a většina uživatelů ji používala hlavně pro zobrazovaní obsahu z jejich Maců, iPhonů nebo iPadů skrz AirPlay.

Nová Apple TV se začala oficiálně prodávat!

Nyní však Apple TV obsahuje AppStore, což je všem známý obchod s aplikacemi, tudíž nyní můžete na Apple TV instalovat aplikace od vývojářů třetích stran. Dnes se podíváme na hry, protože ty Apple TV z části přemění na herní konzoli. Jako ovladač funguje ovladač k Apple TV, protože obsahuje pohybový senzor a tak jde hry ovládat pomocí naklánění, nebo pomocí klikání na touchpad, který je taktéž na tomto ovladači.

apple-tv-can-still-become-a-great-games-console

Ovladač je větší, než byl ten předešlý a hlavně umí o hodně více úkonů. Šedivá část nahoře na ovladači je trackpad, který je podobný tomu na MacBooku. Jde zmáčkout a je zároveň dotykový. Obsahuje také nové tlačítko pro Siri, jelikož hlasové diktování je také jednou z hlavních novinek. Ovladač jde nyní také používat jako jediný univerzální ovladač v domácnosti, takže jsou na něm i tlačítka pro změnu hlasitosti.

jpg

Ukážeme si nějaké hry, které si můžete na Apple TV stáhnout.

Battle Supremacy: Evolution

Cueist

Crossy Road

screen-shot-2015-11-06-at-15-02-56

Breakfinity

screen-shot-2015-11-06-at-15-07-40

Pokud jste tedy mezi těmi, co novou Apple TV mají, určitě některé z těchto (nebo jiných) her vyzkoušejte a dejte nám vědět, jaké jsou Vaše dojmy. Otázka totiž nastává jediná – může Apple TV nahradit herní konzole jako je PlayStation nebo xbox?

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

Zanechte komentář