Domů

Světové weby zaznamenávají přístupy z iOS 7 beta

Do nedávna bylo jen zřídka viděno, že by na web přistupoval někdo s operačním systémem iOS 7, to se však za posledních pár dnů hodně změnilo. Mezi weby, které zaznamenaly nynější „nával“ patří i web cultofmac.com. Je tedy více než možné, že na blížíci se WWDC konferenci bude zveřejněna beta verze tolik očekávaného iOS 7. Hlavní přístupy však zaznamenál hlavně web onswipe. Onswipe je poskytovatel optimalizované verze webu (kterou jsme jeden čas měli i u nás), která funguje na technilogii HTML 5, díky které bylo možné také tyto přístupy zaznamenat s takovou přesností, aby bylo jsté, že se jedná o iOS verze 7.

A aby toho nebylo málo, přidám do placu další koncept tohoto systému, který tentokrát nevytvořil nějaký nadǎenec, ale profesionální grafická společnost Simply Zesty. Podívejte se na video

20130511-092949.jpg

Podle konceptu by měl iOS dostat mimo jiné i nový vzhled ikonek, již by prý neměly mít zakulacené rohy, ale byly by to pouze ploché jednoduché čtverce. Cultofmac však poznamenává, že v tom nevidí moc velkou pravděpodobnost, jelikož do dnes Jony Ive používá zakulacené prvky ve však svých výrobcích, ať už se jedná o AppleTV, nebo třeba krabička od Earpods, která má „design ikonky aplikace“.

20130511-093925.jpg

O autorovi

Štěpán Němejc

Zakladatel, spolumajitel a developer iPhonista.cz

2 Komentářů

Zanechte komentář